Vuurtafels

Vuurtafels

De vuurtafels zijn een heel goede oplossing voor de vaak gekoesterde wens voor een open haard. Doordat er geen rookkanaal aanwezig hoeft te zijn, zijn de vuurtafels toegankelijk voor iedereen. De gashaard  zorgt voor warmte en gezelligheid en zal de zomeravonden op een bijzondere sfeervolle manier ruimschoots verlengen. U kunt natuurlijk ook een tafel uit het menu “Eiken tafels” uitzoeken. Hierin kunnen wij ook de uitsparing voor de tafelhaard zagen zodat u deze hierin kunt plaatsen. Bij deze keuze dient u ook een onderstel uit te zoeken onder menu “onderstellen”, de gasslang kunt u dan verlengen om de gasfles elders op het terras te plaatsen.

Strandpaviljoens

Vuurtafels voor strandpaviljoen houders kunnen op maat worden gemaakt met gerecyclede kunststof planken, het voordeel hiervan is dat de zeelucht,de zon etc weinig invloed  heeft op uw tafel, wat resulteert in een langere levensduur. Neem voor informatie  contact met ons op en wij stellen u van de mogelijkheden op de hoogte.

Grilltisch4you logo

Tafelblad

De door ons gemaakte tafels hebben een breedte van 1220 mm, de keuze in lengte gaat standaard tot 3000 mm, en de dikte van het tafelblad is 30 of 40 mm. Al deze tafelbladen zijn van massief eiken vervaardigd, dus niet opgedikt. De lamellen breedte van het tafelblad varieëerd van 65 tot 120 mm. Deze uitgesproken brede lamellen zorgen voor een zeer mooie en kwalitatieve hoogwaardige uitstraling.

Opening ook voor inbouw barbecue

De vierkante opening waar de inbouw vuurhaard in kan worden geplaatst kan ook een inbouw barbecue worden geplaatst wat deze tafels multi=functioneel maken. Het vierkante gat word er door ons uitgezaagd, deze kunt u ook weer terugplaatsen zodat u weer een gewone terrastafel heeft. De tafelbladen worden onbehandeld geleverd. Deze kunt tegen een meerprijs door ons laten behandelen met Rubio Monocoat olie door de door u gewenste kleur. Dit kunt u natuurlijk ook zelf, wij kunnen u de gewenste kleur van Rubio Monocoat leveren.

Onderstel

Het vierkante stalen onderstel word standaard zwart gespoten en deze word tussen de hoekijzers dichtgemaakt met eiken panelen. Wij hebben voor dit onderstel gekozen zodat u geen last heeft van  hinderlijke tafelpoten op de hoeken van de tafel. Dit onderstel word standaard geleverd, en heeft als voordeel dat de gasfles in de het onderstel word weggewerkt en toch makkelijk toegankelijk blijft. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om onder hoofdstuk onderstellen zelf u onderstel uit te zoeken in zowel  staal als massief eikenhout. Hier plaatst u de gasfles elders op het terras. Vraagt u voor deze mogelijkheid een offerte aan.

Tafelhaard

Het vuur van de tafelhaard wordt door een met rvs-brander van 6,5 kw of 12 kw en word gecamoufleerd met optische houtblokken en lavastenen. Door deze houtblokken krijgt het vuur de uitstraling van een houtgestook vlammenspel. De haard is te ontsteken door middel van een elektronische ontsteking en de hoogte van de vlammen is af te stellen door middel van een draaiknop, deze zijn beide verwerkt in een rvs bedieningspaneel. De tafels worden geleverd inclusief 4 stammetjes en 2 kg lavastenen en een goedgekeurde rubberen gasslang.

Tafelblad

 • 30 of 40 mm massief Eiken
 • Behandeld Rubio Monocoat voor buiten/binnen (Uw Kleurkeuze)
 • Rustical B of C uitvoering
 • Inclusief uitsparing voor Bbq of Tafelhaard.
 • Inclusief passtuk voor opening
 • Lamellen breedte varieerend van 65 tot 120 mm.

Onderstel

 • Vierkant staal zwart met eikenhout afgewerkt.
 • Voetplaat staal 750 x 600 mm.
 • Bevestigings platen voorzien van gaten.
 • Vierkant-vorm onderstel tot tafelblad 1800 mm !!!!

Tafelhaard

 • Tafelhaard Rvs
 • Lengte 39 x Breedte 39 x Hoogte 23,3 cm
 • Brander: 6,5 Kw
 • Gewicht: 10 Kg
 • Stammenset: 4 stuks
 • Lava stenen: 2 Kg
 • Deksel: Rvs
 • CE gecertificeerd.
 • 12 maanden garantie
Feuertisch
Untergestell feuertisch
Feuergestell

Prijzen Onderstel/Tafelhaard/Tafelblad 30 mm

Afmeting                            Prijs

1220 x 1200 mm                   € 1.197,00 Incl.Btw
1220 x 1400 mm                   € 1.212,00 Incl.Btw
1220 x 1600 mm                   € 1.230,00 Incl.Btw
1220 x 1800 mm                   € 1.256,00 Incl.Btw.

Andere afmetingen, prijzen op aanvraag !!!

Prijzen Onderstel/Tafelhaard/Tafelblad 40 mm

Afmeting                            Prijs

1220 x 1200 mm                   € 1.243,00 Incl.Btw
1220 x 1400 mm                   € 1.266,00 Incl.Btw
1220 x 1600 mm                   € 1.291,00 Incl.Btw
1220 x 1800 mm                   € 1.330,00 Incl.Btw.

Andere afmetingen, prijzen op aanvraag !!!

Lengtemaat tafelbladen

De tafelbladen boven de lengtemaat van 1700 mm heeft een ander onderstel nodig. Dit ivm de stabiliteit van de tafel. In het standaard geleverde onderstel zit de gasfles in het onderstel. Wanneer u dus boven de 1700 mm als tafelblad uitkomt, en u de gasfles niet in het oog wilt zien, zou u 2 van deze onderstellen er onder kunnen plaatsen.

Bij alle andere opties kunt u de gasslang verlengen en de gasfles elders op het terras plaatsen. Wij hebben hiervoor onder menu tafelpoten een keuze uit houten en stalen onderstellen. In overleg met ons zijn er ook andere mogelijkheden, zoals het inbouwen van een extra bbq,tafelhaard of wijnkoeler.

U kunt contact met ons opnemen zowel per mail als telefonisch om deze te bespreken, zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken.

Contact

Wanneer wij u interesse gewekt hebben in onze producten of een offerte wenst,kunt u via onze contactpagina reageren. Liever persoonlijk contact……u kunt ons bereiken van 8.00 tot 20.00 uur onder telefoonnummer 06 – 48 86 16 33

Grilltisch4you logo